Impact of Whole and Ground-by-Knife and Ball Mill Flax Seeds on the Physical and Sensorial Properties of Gluten Free-Bread.
Opis bibliograficzny
Impact of Whole and Ground-by-Knife and Ball Mill Flax Seeds on the Physical and Sensorial Properties of Gluten Free-Bread. [AUT.] ALICJA ZIEMICHÓD, [AUT. KORESP.] RENATA RÓŻYŁO, [AUT.] DARIUSZ DZIKI. Processes 2020 Vol. 8 Iss. 4 Article number 452 s. 1-15, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/pr8040452
Szczegóły publikacji
Źródło:
Processes 2020 Vol. 8 Iss. 4 Article number 452, s. 1-15
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 października 2020 09:34 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:06 |
Linki zewnętrzne
PBN
6009f6a22467f02b5338a602
DOI
10.3390/pr8040452
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2227-9717/8/4/452
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47293) wydawnictwo ciągłe #47293
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,847
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.