Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Impact of germination time and type of illumination on the antioxidant compounds and antioxidant capacity of Lens culinaris sprouts.

Opis bibliograficzny

Impact of germination time and type of illumination on the antioxidant compounds and antioxidant capacity of Lens culinaris sprouts. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, URSZULA GAWLIK-DZIKI, DARIUSZ KOWALCZYK, URSZULA ZŁOTEK. Sci. Hortic. 2012 Vol. 140 Issue 1 s. 87-95, il., bibliogr.,sum. DOI: 10.1016/j.scienta.2012.04.005
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
SCIENTIA HORTICULTURAE 2012 Vol. 140 Issue 1, s. 87-95
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 marca 2013 10:40
Ostatnia aktualizacja:3 sierpnia 2018 11:21

Identyfikatory

BPP ID: (46, 29997) wydawnictwo ciągłe #29997
PBN ID (hist.): 29997

Metryki

30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,396
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się