Impact of ultrasounds on physicochemical characteristics of potato tubers (Wpływ ultradźwięków na fizykochemiczne właściwości bulw ziemniaka)
Opis bibliograficzny
Impact of ultrasounds on physicochemical characteristics of potato tubers (Wpływ ultradźwięków na fizykochemiczne właściwości bulw ziemniaka). [AUT.] BARBARA SAWICKA, PIOTR PSZCZÓŁKOWSKI, HONORATA DANILČENKO, ELVYRA JARIENÉ. Agronomy Science 2020 Vol. 75 Nr 1 s. 85-104, il., bibliogr., sum. DOI: 10.24326/as.2020.1.7
Szczegóły publikacji
Źródło:
Agronomy Science (d. Annales UMCS sec. E, Agricultura) 2020 Vol. 75 Nr 1, s. 85-104
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 kwietnia 2020 16:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:03 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130bb182467f060b0185330
DOI
10.24326/as.2020.1.7
Strona WWW
https://czasopisma.up.lublin.pl/index.p…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46654) wydawnictwo ciągłe #46654
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.