Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Impact of xanthan gum addition on phenolic acids composition and selected properties of gluten free corn field bean pasta.

Opis bibliograficzny

Impact of xanthan gum addition on phenolic acids composition and selected properties of gluten free corn field bean pasta. [AUT.] G. WIDELSKA, K. KASPRZAK, J. WIDELSKI, K. KUPRYANIUK, K. ŻELIZKO, T. ONISZCZUK, A. ONISZCZUK. W: 11th International Symposium on Chromatography of Natural Products, Lublin (Poland), June 4th-7th, 2018 : Book of Abstract s. 117, bibliogr., P- 130. Lublin 2018, Dept. of Pharmacognosy with Medicinal Plant Unit, 978-83-923841-9-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
11th International Symposium on Chromatography of Natural Products, Lublin (Poland), June 4th-7th, 2018 : Book of Abstract, s. 117
Wydawca:
Dept. of Pharmacognosy with Medicinal Plant Unit
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 września 2018 10:07
Ostatnia aktualizacja:26 września 2018 10:07

Identyfikatory

ISBN: 978-83-923841-9-9
BPP ID: (59, 44051) wydawnictwo zwarte #44051

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się