Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

In vitro and in vivo determined antioxidant properties of protein hydrolysates obtained from enzymatically modified leguminous seeds preparations.

Opis bibliograficzny

In vitro and in vivo determined antioxidant properties of protein hydrolysates obtained from enzymatically modified leguminous seeds preparations. [AUT.] ANNA KRZEPIŁKO, BARBARA BARANIAK, ELŻBIETA OSTAPCZUK. Acta Biochim. Pol. 2005 Vol. 52 supl 05 S. 156.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ACTA BIOCHIMICA POLONICA 2005 Vol. 52 supl 05, S. 156
Rok: 2005
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:1 lipca 2009 11:57
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:41

Identyfikatory

BPP ID: (46, 21746) wydawnictwo ciągłe #21746
PBN ID (hist.): 21746

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się