In vitro digestibility and starch content, predicted glycemic index and potential in vitro antidiabetic effect of lentil sprouts obtained by different germination techniques.
Opis bibliograficzny
In vitro digestibility and starch content, predicted glycemic index and potential in vitro antidiabetic effect of lentil sprouts obtained by different germination techniques. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, BARBARA BARANIAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI. Food Chem. 2013 Vol. 138 Issue 2-3 1414-1420, il., bibliogr. DOI: 10.1016/j.foodchem.2012.09.122
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2013 Vol. 138 Issue 2-3, 1414-1420
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 marca 2013 10:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:23 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154925
DOI
10.1016/j.foodchem.2012.09.122
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29996) wydawnictwo ciągłe #29996
PBN ID (hist.): 29996
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,259
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.