Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Incidence of Salmonella and coagulase-positive Staphylococci in mechanically separated poultry meat.

Opis bibliograficzny

Incidence of Salmonella and coagulase-positive Staphylococci in mechanically separated poultry meat. [AUT.] KRZYSZTOF LIBELT. W: Hygiena Alimentorum 24 : Poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods = Hygiena Alimentorum XXIV : Hydina, vajcia, ryby a Zverina-Zdroje Bezpečnych potravín. Proceedings of lectures and posters. June 4-6, 2003, Štrbske Plesko - Vysokĕ Tatry, Slovakia Bratislava, Štátna veterinárna a potravinová spráwa Slovenskiej republiky, 212-213, bibliogr., sum, 820-7148-050-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Hygiena Alimentorum 24 : Poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods = Hygiena Alimentorum XXIV : Hydina, vajcia, ryby a Zverina-Zdroje Bezpečnych potravín. Proceedings of lectures and posters. June 4-6, 2003, Štrbske Plesko - Vysokĕ Tatry, Slovakia, 212-213
Wydawca:
Štátna veterinárna a potravinová spráwa Slovenskiej republiky
Rok: 2003
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 lutego 2019 11:12

Identyfikatory

ISBN: 820-7148-050-9
BPP ID: (59, 6907) wydawnictwo zwarte #6907
PBN ID (hist.): 6907

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się