Increased viability of probiotic Lactobacillus rhamnosusafter osmotic stress.
Opis bibliograficzny
Increased viability of probiotic Lactobacillus rhamnosusafter osmotic stress. [AUT.] ADAM WAŚKO, MAGDALENA POLAK-BERECKA, WALDEMAR GUSTAW. Acta Aliment. 2013 Vol. 42 nr 4 520-528, bibliogr.,sum. DOI: 10.1556/AAlim.42.2013.4.7
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA ALIMENTARIA 2013 Vol. 42 nr 4, 520-528
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 stycznia 2014 14:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:35 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e9315491a
DOI
10.1556/AAlim.42.2013.4.7
Strona WWW
http://www.akademiai.com/doi/abs/10.155…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31351) wydawnictwo ciągłe #31351
PBN ID (hist.): 31351
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,427
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.