Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Increased viability of probiotic Lactobacillus rhamnosusafter osmotic stress.

Opis bibliograficzny

Increased viability of probiotic Lactobacillus rhamnosusafter osmotic stress. [AUT.] ADAM WAŚKO, MAGDALENA POLAK-BERECKA, WALDEMAR GUSTAW. Acta Aliment. 2013 Vol. 42 nr 4 520-528, bibliogr.,sum. DOI: 10.1556/AAlim.42.2013.4.7
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ACTA ALIMENTARIA 2013 Vol. 42 nr 4, 520-528
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 stycznia 2014 14:17
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:35

Identyfikatory

BPP ID: (46, 31351) wydawnictwo ciągłe #31351
PBN ID (hist.): 31351

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,427
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się