Induction of the viable but non-culturable state in food contaminating microorganisms by non thermal processes of preservation.
Opis bibliograficzny
Induction of the viable but non-culturable state in food contaminating microorganisms by non thermal processes of preservation. [AUT. KORESP.] IWONA NIEDŹWIEDŹ, [AUT.] MAGDALENA POLAK-BERECKA. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2020. Materiały konferencyjne- wiosna. Część III. Redakcja naukowa dr. Jędrzej Nyćkowiak i dr. hab Jacek Leśny s. 68. Poznań 2020, Młodzi Naukowcy, 978-83-66392-65-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 kwietnia 2020 13:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66392-65-6
e-ISBN: 978-83-66392-66-3
BPP ID: (59, 46483) wydawnictwo zwarte #46483
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.