Influence of PX concentrate of alfaalfa (Medicago sativa) additive on antioxidant potential of turkeys' blood.
Opis bibliograficzny
Influence of PX concentrate of alfaalfa (Medicago sativa) additive on antioxidant potential of turkeys' blood. [AUT.] KATARZYNA OGNIK, ANNA CZECH. W: XXII International Poultry Symposium PB WPSA "Science for poultry practice - poultry practice for science": The 60th Anniversary of the Department of Poultry Science University of Warmia and Mazury in Olsztyn, 6-8 September 2010. Olsztyn, [b.w.], 2010. - S. 73.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXII International Poultry Symposium PB WPSA "Science for poultry practice - poultry practice for science": The 60th Anniversary of the Department of Poultry Science University of Warmia and Mazury in Olsztyn, 6-8 September 2010,
Wydawca:
[b.w.], 2010. - S. 73
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 października 2013 15:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:13 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 30948) wydawnictwo zwarte #30948
PBN ID (hist.): 30948
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.