Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of antibiotics on the level of immunoglobulin IgY in serum and egg yolk after immunistation hens with living Salmonella Enteritidis bacteria.

Opis bibliograficzny

Influence of antibiotics on the level of immunoglobulin IgY in serum and egg yolk after immunistation hens with living Salmonella Enteritidis bacteria. [AUT.] STANISŁAW TOKARZEWSKI, JERZY RZEDZICKI. Pol. J. Vet. Sci. 2001 Vol. 4 No. 3 s. 179, Abstracts of the 3rd Congress of Veterinary Immunologists ; 13-14.09.2001, Olsztyn, Poland.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
POLISH JOURNAL OF VETERINARY SCIENCES 2001 Vol. 4 No. 3, s. 179
Rok: 2001
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:57

Identyfikatory

BPP ID: (46, 8758) wydawnictwo ciągłe #8758
PBN ID (hist.): 8758

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się