Influence of buckwheat addition on physical properties, texture and sensory characteristics of extruded corn snacks.
Opis bibliograficzny
Influence of buckwheat addition on physical properties, texture and sensory characteristics of extruded corn snacks. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, ANNA KOLASA, LESZEK MOŚCICKI. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2013 Vol. 63 No 4 239-244, il., bibliogr., sum. DOI: 10.2478/v10222-012-0076-2
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2013 Vol. 63 No 4, 239-244
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 marca 2014 17:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:44 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e93104ab8
DOI
10.2478/v10222-012-0076-2
Strona WWW
http://www.degruyter.com/view/j/pjfns.2…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32503) wydawnictwo ciągłe #32503
PBN ID (hist.): 32503
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.