Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of buckwheat addition on physical properties, texture and sensory characteristics of extruded corn snacks.

Opis bibliograficzny

Influence of buckwheat addition on physical properties, texture and sensory characteristics of extruded corn snacks. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, ANNA KOLASA, LESZEK MOŚCICKI. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2013 Vol. 63 No 4 239-244, il., bibliogr., sum. DOI: 10.2478/v10222-012-0076-2
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 marca 2014 17:10
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:44

Identyfikatory

BPP ID: (46, 32503) wydawnictwo ciągłe #32503
PBN ID (hist.): 32503

Metryki

10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się