Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of caromax on expected glycemic index of wheat pasta.

Opis bibliograficzny

Influence of caromax on expected glycemic index of wheat pasta. [AUT.] MAGDALENA DZIEDZIC, EWELINA FLIS, BEATA RUTKOWSKA. W: III Lubelska Konferencja Młodych Naukowców. Materiały Konferencyjne. Lublin, 25 - 26 kwietnia 2014 / red. Jacek Panek 57-58, bibliogr. Lublin, Jacek Panek, 2014, 978-83-937175-2-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
III Lubelska Konferencja Młodych Naukowców. Materiały Konferencyjne. Lublin, 25 - 26 kwietnia 2014 / red. Jacek Panek, 57-58
Wydawca:
Jacek Panek, 2014
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 czerwca 2016 14:35
Ostatnia aktualizacja:25 kwietnia 2022 09:44

Identyfikatory

ISBN: 978-83-937175-2-1
BPP ID: (59, 38074) wydawnictwo zwarte #38074
PBN ID (hist.): 38074

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się