Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of elicitation with H2O2 on phenolics content, antioxidant potential and nutritional quality of Lens culinaris sprouts.

Opis bibliograficzny

Influence of elicitation with H2O2 on phenolics content, antioxidant potential and nutritional quality of Lens culinaris sprouts. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, BARBARA BARANIAK. J. Sci. Food Agric. 2014 Vol. 94 Nr 3 489-496. DOI: 10.1002/jsfa.6274
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 listopada 2014 15:37
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:36

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33659) wydawnictwo ciągłe #33659
PBN ID (hist.): 33659

Metryki

35,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,714
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się