Influence of extrusion-cooking parameters on some quality aspects of precooked pasta-like products.
Opis bibliograficzny
Influence of extrusion-cooking parameters on some quality aspects ofprecooked pasta-like products. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, LESZEK MOŚCICKI. J. Food Sci. 2009 Vol. 74 No. 5 E226-233, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/j.1750-3841.2009.01168.x
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE 2009 Vol. 74 No. 5, E226-233
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 lipca 2010 09:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 czerwca 2018 10:58 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1111/j.1750-3841.2009.01168.x
Strona WWW
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 24167) wydawnictwo ciągłe #24167
PBN ID (hist.): 24167
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,601
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.