Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of genetical combinations B-lactoglobuline and K-casein on productiveness and chemical composition of milk Jersey cows.

Opis bibliograficzny

Influence of genetical combinations B-lactoglobuline and K-casein on productiveness and chemical composition of milk Jersey cows. [AUT.] JOANNA BARŁOWSKA, ANNA LITWIŃCZUK. W: Status and perspectives of Jersey cattle breeding in Poland and Europe. The International Scientific Conference. Poznań, 2001, 7-8 June S. 119-125, il., bibliogr., sum. Poznań, Wydaw. AR Poznań, 83-7160-239-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Status and perspectives of Jersey cattle breeding in Poland and Europe. The International Scientific Conference. Poznań, 2001, 7-8 June, S. 119-125, il., bibliogr., sum.
Wydawca:
Wydaw. AR Poznań
Rok: 2001
Język: Angielski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:04

Identyfikatory

ISBN: 83-7160-239-1
BPP ID: (59, 9691) wydawnictwo zwarte #9691
PBN ID (hist.): 9691

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się