Influence of glucose addition on freezing point of cherry.
Opis bibliograficzny
Influence of glucose addition on freezing point of cherry. [AUT.] FRANCISZEK KLUZA, W.E.L. SPIESS, JERZY WÓJCIK. W: Proceedings I. Theme 1. Health, food and drinks, flowers (Including workshop refrigeration and microbiology) Paris, [b.w.], 1995, s. 184-188, il., bibliogr., sum, 19th International Congres of Refrigeration, Hague, Netherlands, 20-25 August 1995, 2-903-633-79-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Proceedings I. Theme 1. Health, food and drinks, flowers (Including workshop refrigeration and microbiology), s. 184-188, il., bibliogr., sum.
Wydawca:
[b.w.], 1995
Rok: 1995
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 listopada 2008 10:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:36 |
Identyfikatory
ISBN: 2-903-633-79-7
BPP ID: (59, 20199) wydawnictwo zwarte #20199
PBN ID (hist.): 20199
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.