Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of glucose addition on freezing point of cherry.

Opis bibliograficzny

Influence of glucose addition on freezing point of cherry. [AUT.] FRANCISZEK KLUZA, W.E.L. SPIESS, JERZY WÓJCIK. W: Proceedings I. Theme 1. Health, food and drinks, flowers (Including workshop refrigeration and microbiology) Paris, [b.w.], 1995, s. 184-188, il., bibliogr., sum, 19th International Congres of Refrigeration, Hague, Netherlands, 20-25 August 1995, 2-903-633-79-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Proceedings I. Theme 1. Health, food and drinks, flowers (Including workshop refrigeration and microbiology), s. 184-188, il., bibliogr., sum.
Wydawca:
[b.w.], 1995
Rok: 1995
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 listopada 2008 10:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:36

Identyfikatory

ISBN: 2-903-633-79-7
BPP ID: (59, 20199) wydawnictwo zwarte #20199
PBN ID (hist.): 20199

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się