Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of grass pea seeds in pig diets on the fatty acid composition and sensory attributes of pork.

Opis bibliograficzny

Influence of grass pea seeds in pig diets on the fatty acid composition and sensory attributes of pork. [AUT.] ANNA WINIARSKA-MIECZAN. Med. Weter. 2010 Vol. 66 Nr 2 s. 113-117, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 marca 2010 11:59
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:28

Identyfikatory

BPP ID: (46, 23190) wydawnictwo ciągłe #23190
PBN ID (hist.): 23190

Metryki

9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się