Influence of heating time of whey protein concentrate solutions on surface tension and viscosity.
Opis bibliograficzny
Influence of heating time of whey protein concentrate solutions on surface tension and viscosity. [AUT.] AGNIESZKA DYLEWSKA. W: Multidirectional Research in Agriculture and Forestry : First International Conference of PhD Students, Kraków, 24 th March 2012 s. [16]. Kraków 2012, [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Multidirectional Research in Agriculture and Forestry : First International Conference of PhD Students, Kraków, 24 th March 2012, s. [16]
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 stycznia 2018 11:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 marca 2018 11:33 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 43124) wydawnictwo zwarte #43124
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.