Influence of humic acids on chemical composition and nutrition value of chinese cabbage in greenhouse cultivation.
Opis bibliograficzny
Influence of humic acids on chemical composition and nutrition value of chinese cabbage in greenhouse cultivation. [AUT.] KAROLINA PITURA, ZBIGNIEW JAROSZ. W: „Człowiek Żywność Zdrowie” III Konferencja Naukowa, Wrocław, March 16-17.03 2018 s. 32-33. Wrocław 2018, [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
„Człowiek Żywność Zdrowie” III Konferencja Naukowa, Wrocław, March 16-17.03 2018, s. 32-33
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 marca 2018 15:08 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 marca 2018 15:08 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 43392) wydawnictwo zwarte #43392
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.