Influence of hydrothermal processes on selected physical properties of oat grain.
Opis bibliograficzny
Influence of hydrothermal processes on selected physical properties of oat grain. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ, JÓZEF GROCHOWICZ, PAWEŁ SOBCZAK. J. Food. Eng. 2009 Vol. 90 Issue 1 s. 81-89, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2008.06.006
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 2009 Vol. 90 Issue 1, s. 81-89
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 czerwca 2010 13:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 czerwca 2018 10:54 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.jfoodeng.2008.06.006
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23861) wydawnictwo ciągłe #23861
PBN ID (hist.): 23861
Metryki
24,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,313
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.