Influence of infrared treatment on mechanical strength and structure of wheat grains.
Opis bibliograficzny
Influence of infrared treatment on mechanical strength and structure of wheat grains. [AUT.] DARIUSZ ANDREJKO, JÓZEF GROCHOWICZ, MAŁGORZATA GOŹDZIEWSKA, ZBIGNIEW KOBUS. Food Bioproc. Tech. (Print) 2011 Vol. 4 Issue 8 s. 1367-1375, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s11947-009-0238-3
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food and Bioprocess Technology 2011 Vol. 4 Issue 8, s. 1367-1375
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 lipca 2010 10:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 stycznia 2018 15:23 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1007/s11947-009-0238-3
Strona WWW
http://www.springerlink.com/content/402…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 24170) wydawnictwo ciągłe #24170
PBN ID (hist.): 24170
Metryki
45,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,703
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.