Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of legumes addition on quality of pre-cooked pasta.

Opis bibliograficzny

Influence of legumes addition on quality of pre-cooked pasta. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, LESZEK MOŚCICKI. W: Cereals worldwide in the 21st century: present and future : 13th ICC Cereal and Bread Congress : Cerworld 21 st - book of abstracts. June 15-18, 2008. Madrid, Spain S. 82, Bibliogr. Madrid, AETC, 2008, 978-84-612-4517-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Cereals worldwide in the 21st century: present and future : 13th ICC Cereal and Bread Congress : Cerworld 21 st - book of abstracts. June 15-18, 2008. Madrid, Spain, S. 82
Wydawca:
AETC, 2008
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 marca 2010 11:25
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:46

Identyfikatory

ISBN: 978-84-612-4517-8
BPP ID: (59, 23248) wydawnictwo zwarte #23248
PBN ID (hist.): 23248

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się