Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of nuts buckwheat on lipid oxidation in meat liver pates during storage.

Opis bibliograficzny

Influence of nuts buckwheat on lipid oxidation in meat liver pates during storage. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, MAGDALENA OLSZAK. W: International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST) 54, Cape Town, South Africa, 2008, Session 3B.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST) 54, Cape Town, South Africa, 2008, Session 3B
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 stycznia 2010 13:54
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:44

Identyfikatory

BPP ID: (59, 22664) wydawnictwo zwarte #22664
PBN ID (hist.): 22664

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się