Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of process conditions quality of precooked pasta.

Opis bibliograficzny

Influence of process conditions quality of precooked pasta. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI, AGNIESZKA WÓJTOWICZ. W: ICC International Conference on Cereals and Cereals Products - Ouality and Safety : New Challenges of World Demand : Abstracts of Oral and Poster Presentations. Rosario, Argentina, September 23-26, 2007. Rosario, [b.w.], 2007. - S. 146.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ICC International Conference on Cereals and Cereals Products - Ouality and Safety : New Challenges of World Demand : Abstracts of Oral and Poster Presentations. Rosario, Argentina, September 23-26, 2007,
Wydawca:
[b.w.], 2007. - S. 146
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 czerwca 2010 12:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:48

Identyfikatory

BPP ID: (59, 23827) wydawnictwo zwarte #23827
PBN ID (hist.): 23827

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się