Influence of selected factors on the quantity and quality of whey separated in the production of tvarog.
Opis bibliograficzny
Influence of selected factors on the quantity and quality of whey separated in the production of tvarog. [AUT.] JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK, JOANNA BARŁOWSKA, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK. W: 1st International Conference Quality and Meganement Sciences, Poznań 13-15 September 2021 s. 1 nlb. Poznań 2021, [b.wyd.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
1st International Conference Quality and Meganement Sciences, Poznań 13-15 September 2021, s. 1 nlb
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 września 2021 10:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 września 2021 10:31 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 47818) wydawnictwo zwarte #47818
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.