Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of simulated digestion in various pH conditions on antioxidant sctivity and composition of extracts from selected species.

Opis bibliograficzny

Influence of simulated digestion in various pH conditions on antioxidant sctivity and composition of extracts from selected species. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, MICHAŁ ŚWIECA. Herba Pol. 2007 T. 53 Nr 3 s. 279-285, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Herba Polonica 2007 T. 53 Nr 3, s. 279-285
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 sierpnia 2008 09:39
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:28

Identyfikatory

BPP ID: (46, 19245) wydawnictwo ciągłe #19245
PBN ID (hist.): 19245

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się