Influence of sonication on Warner-Bratzler shear force, colour and myoglobin of beef (m. semimembranosus).
Opis bibliograficzny
Influence of sonication on Warner-Bratzler shear force, colour and myoglobin of beef (m. semimembranosus). [AUT.] JOANNA STADNIK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Eur. Food Res. Technol. (Print) 2011 Vol. 233 Issue 4 s. 553-559, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s00217-011-1550-5
Szczegóły publikacji
Źródło:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 2011 Vol. 233 Issue 4, s. 553-559
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 stycznia 2013 12:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 sierpnia 2018 13:10 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1007/s00217-011-1550-5
Strona WWW
http://link.springer.com/article/10.100…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28918) wydawnictwo ciągłe #28918
PBN ID (hist.): 28918
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,566
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.