Influence of the method for lettuce (Lactuca sativa L.) storage on carotenoids and phenolic compounds contents.
Opis bibliograficzny
Influence of the method for lettuce (Lactuca sativa L.) storage on carotenoids and phenolic compounds contents. [AUT.] IRENA PERUCKA, KATARZYNA OLSZÓWKA. W: New trends of research in agricultural engineering / ed. Wiesław Piekarski Warszawa, Editorial House Wieś Jutra, 2010, S. 40-46 il, Bibliogr, 978-83-89503-97-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
New trends of research in agricultural engineering / ed. Wiesław Piekarski, S. 40-46 il.
Wydawca:
Editorial House Wieś Jutra, 2010
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 listopada 2011 14:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:57 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-89503-97-8
BPP ID: (59, 26595) wydawnictwo zwarte #26595
PBN ID (hist.): 26595
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.