Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of thermal and hydrothermal treatment on selected rheological properties of wheat bread flour fortified with baking enzymes.

Opis bibliograficzny

Influence of thermal and hydrothermal treatment on selected rheological properties of wheat bread flour fortified with baking enzymes. [AUT.] P. LEWKO, A. WÓJTOWICZ, M. SZYDŁOWSKA-TUTAJ. W: 14th International Conference on Agrophysics, 11-13 September 2023, Lublin, Poland. Book of Abstracts s. 184, bibliogr. Lublin 2023, Polska Akademia Nauk, 978-83-89969-82-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
14th International Conference on Agrophysics, 11-13 September 2023, Lublin, Poland. Book of Abstracts, s. 184
Wydawca:
Polska Akademia Nauk
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 listopada 2023 09:18
Ostatnia aktualizacja:3 listopada 2023 09:18

Identyfikatory

ISBN: 978-83-89969-82-8
BPP ID: (59, 49726) wydawnictwo zwarte #49726

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się