Influence of ultrasonic treatment on pressing process of grape juice.
Opis bibliograficzny
Influence of ultrasonic treatment on pressing process of grape juice. [AUT.] ZBIGNIEW KOBUS. W: 4th International Workshop for Young Scientists : BioPhys Spring 2005. Lublin, 15-16 May 2005 : book of abstracts S. 39. Lublin, Institute of Agrophysics, Polish Academy of Sciences, 2005, 83-87385-97-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
4th International Workshop for Young Scientists : BioPhys Spring 2005. Lublin, 15-16 May 2005 : book of abstracts, S. 39
Wydawca:
Institute of Agrophysics, Polish Academy of Sciences, 2005
Rok: 2005
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:25 |
Identyfikatory
ISBN: 83-87385-97-2
BPP ID: (59, 17169) wydawnictwo zwarte #17169
PBN ID (hist.): 17169
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.