Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of water phase transition and process parameters on time - temperature relationship in freezing of food.

Opis bibliograficzny

Influence of water phase transition and process parameters on time - temperature relationship in freezing of food. [AUT.] FRANCISZEK KLUZA. W: Properties of water in foods. Proceedings of the Ninth Seminar S. 122-130, Warsaw, May 1998 r.- Bibliogr. Warszawa, [b.w.], 1998, 83-00-03130-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Properties of water in foods. Proceedings of the Ninth Seminar, S. 122-130
Wydawca:
[b.w.], 1998
Rok: 1998
Język: Angielski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 października 2008 13:31
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:04

Identyfikatory

ISBN: 83-00-03130-8
BPP ID: (59, 19924) wydawnictwo zwarte #19924
PBN ID (hist.): 19924

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się