Tytuł: | Innovation and efficiency of food industry firms in Poland by regions. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Aneta Zakrzewska , Piotr Chojnacki . |
Szczegóły: | PRACE NAUKOWE UNIWERSYTETU EKONOMICZNEGO WE WROCŁAWIU 2020 Vol 64 Nr 7, s. 142-153 |
Strona WWW: | https://www.dbc.wroc.pl/publication/147925 |
DOI | 10.15611/pn.2020.7.11 |
BPP ID: | (46, 47738) czyli wydawnictwo ciągłe o ID = 47738 |
Rok: | 2020 |
Charakter formalny: | Artykuł w czasopismie |
Język: | Angielski |
Typ MNiSW/MEiN: | praca oryginalna |
OpenAccess: | - tryb dostępu: inne - wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana - licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) - czas udostępnienia: w momencie opublikowania |
Punkty MNiSW/MEiN: | 40,00 |
Impact factor: | 0,000 |
Rekord utworzony: | 29 stycznia 2021 09:54 |
Rekord zaktualizowany: | 1 stycznia 2023 23:03 |