Innovative potato production technology and its influence on quality oftubers.
Opis bibliograficzny
Innovative potato production technology and its influence on quality oftubers. [AUT.] BARBARA SAWICKA, KRISHNAN UMACHANDRAN, PIOTR PSZCZÓŁKOWSKI. W: International Conference on Emerging Technology and Interdisciplinary Sciences (ICETIS 2021) : Conference Proceedings [b.m] 2021, [b.w], 174-195, il., bibliogr., sum, 978-81-951230-0-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Conference on Emerging Technology and Interdisciplinary Sciences (ICETIS 2021) : Conference Proceedings, 174-195
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 stycznia 2022 20:54 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 9 stycznia 2022 20:54 |
Identyfikatory
ISBN: 978-81-951230-0-1
BPP ID: (59, 48137) wydawnictwo zwarte #48137
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.