Innowacje na rynku żywności - Napoje sproszkowane na bazie warzyw i owoców jako spożywcze produkty funkcjonalne (Innovations on the food market - Powdered drinks based on vegetables and fruits as functional food products)
Opis bibliograficzny
Innowacje na rynku żywności - Napoje sproszkowane na bazie warzyw i owoców jako spożywcze produkty funkcjonalne (Innovations on the food market - Powdered drinks based on vegetables and fruits as functional food products). [AUT.] JUSTYNA BOCHNAK-NIEDŹWIECKA, KATARZYNA BANACH, JEDUT PAULINA, KATARZYNA ŁUPINA, MICHAŁ ŚWIECA. W: Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2020, Młodzi Naukowcy, s. 7-11, il., bibliogr., streszcz, 978-83-66392-59-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, s. 7-11
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
61a0d5672467f0352a2cde49
Strona WWW
http://www.mlodzinaukowcy.com/dl/dcf236…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66392-59-5
e-ISBN: 978-83-66392-00-7
BPP ID: (59, 46928) wydawnictwo zwarte #46928
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 26 października 2020 09:01 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 11 stycznia 2022 09:06 |