Interactions of kappa-carrageenan with whey proteins in gels formed at different pH.
Opis bibliograficzny
Interactions of kappa-carrageenan with whey proteins in gels formed at different pH. [AUT.] STANISŁAW MLEKO, E. C. Y. LI-CHAN, STANISŁAW PIKUS. Food Res. Int. 1997 Vol. 30 No 6 s. 427-433, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 1997 Vol. 30 No 6, s. 427-433
Rok: 1997
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 listopada 2017 12:15 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/jo…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 8012) wydawnictwo ciągłe #8012
PBN ID (hist.): 8012
Metryki
16,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,630
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.