Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Interakcje i potencjalna biodostępność kwasu chlorogenowego i ferulowego jako czynniki determinujące zdolność do hamowania aktywnosci oksydazy ksantynowej przez ekstrakty z chleba pszennego wzbogaconego zieloną kawą (Interactions and potential bioaccessibility if chlorogenic and ferulic acids as a factors determining the ability to xanthine oxidase inhibition by extracts from wheat bread ebriched with green coffee)

Opis bibliograficzny

Interakcje i potencjalna biodostępność kwasu chlorogenowego i ferulowego jako czynniki determinujące zdolność do hamowania aktywnosci oksydazy ksantynowej przez ekstrakty z chleba pszennego wzbogaconego zieloną kawą (Interactions and potential bioaccessibility if chlorogenic and ferulic acids as a factors determining the ability to xanthine oxidase inhibition by extracts from wheat bread ebriched with green coffee). [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, DARIUSZ DZIKI, MICHAŁ ŚWIECA, ANNA JAKUBCZYK, JAROSŁAW CZYŻ. W: II Międzynarodowa Konferencja : Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne i żywność funkcjonalna. Krosno, 6-7 maja 2015 roku S. 115-117, bibliogr. Krosno, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie, 2015, 978-83-64457-13-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
II Międzynarodowa Konferencja : Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne i żywność funkcjonalna. Krosno, 6-7 maja 2015 roku, S. 115-117
Wydawca:
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie, 2015
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 maja 2015 15:44
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:30

Identyfikatory

ISBN: 978-83-64457-13-5
BPP ID: (59, 34996) wydawnictwo zwarte #34996
PBN ID (hist.): 34996

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się