Inulina jako produkt spożywczy, paszowy, farmaceutyczny, kosmetyczny i energetyczny.
Opis bibliograficzny
Inulina jako produkt spożywczy, paszowy, farmaceutyczny, kosmetyczny i energetyczny. [AUT.] ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ, BARBARA SAWICKA, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, BERNADETTA BIENIA. Towarozn. Problemy Jakości 2014 nr 1 (38) 18-26, il., bibliogr., streszcz.,sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
TOWAROZNAWCZE PROBLEMY JAKOŚCI. POLISH JOURNAL OF COMMODITY SCIENCE 2014 nr 1 (38), 18-26
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.tpj.uniwersytetradom.pl/inde…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33111) wydawnictwo ciągłe #33111
PBN ID (hist.): 33111
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 4 sierpnia 2014 08:37 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |