Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ion induced gelation of whey proteins as a new method to produce foamed globular protein gels.

Opis bibliograficzny

Ion induced gelation of whey proteins as a new method to produce foamed globular protein gels. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO. Milchwissenschaft 2012 Vol. 67 No 4 s.443-446, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/S1043-4526(08)60130-8
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Milchwissenschaft 2012 Vol. 67 No 4, s.443-446
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 marca 2013 12:29
Ostatnia aktualizacja:2 sierpnia 2018 13:35

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30059) wydawnictwo ciągłe #30059
PBN ID (hist.): 30059

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,279
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się