Ion induced gelation of whey proteins as a new method to produce foamed globular protein gels.
Opis bibliograficzny
Ion induced gelation of whey proteins as a new method to produce foamed globular protein gels. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO. Milchwissenschaft 2012 Vol. 67 No 4 s.443-446, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/S1043-4526(08)60130-8
Szczegóły publikacji
Źródło:
Milchwissenschaft 2012 Vol. 67 No 4, s.443-446
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 marca 2013 12:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 2 sierpnia 2018 13:35 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/S1043-4526(08)60130-8
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30059) wydawnictwo ciągłe #30059
PBN ID (hist.): 30059
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,279
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.