Isolation and structure elucidation of flavanoid and phenolic acid glycosides from pericarp of hot pepper fruit Capsicum annuum L.
Opis bibliograficzny
Isolation and structure elucidation of flavanoid and phenolic acid glycosides from pericarp of hot pepper fruit Capsicum annuum L. [AUT.] MAŁGORZATA MATERSKA, SONIA PIACENTE, ANNA STOCHMAL, COSIMO PIZZA, WIESŁAW OLESZEK, IRENA PERUCKA. Phytochemistry 2003 Vol. 63 Issue 8 s. 893-898, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Phytochemistry 2003 Vol. 63 Issue 8, s. 893-898
Rok: 2003
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/jo…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 12527) wydawnictwo ciągłe #12527
PBN ID (hist.): 12527
Metryki
16,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,889
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.