Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Isolation and structure elucidation of flavanoid and phenolic acid glycosides from pericarp of hot pepper fruit Capsicum annuum L.

Opis bibliograficzny

Isolation and structure elucidation of flavanoid and phenolic acid glycosides from pericarp of hot pepper fruit Capsicum annuum L. [AUT.] MAŁGORZATA MATERSKA, SONIA PIACENTE, ANNA STOCHMAL, COSIMO PIZZA, WIESŁAW OLESZEK, IRENA PERUCKA. Phytochemistry 2003 Vol. 63 Issue 8 s. 893-898, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Phytochemistry 2003 Vol. 63 Issue 8, s. 893-898
Rok: 2003
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:32

Identyfikatory

BPP ID: (46, 12527) wydawnictwo ciągłe #12527
PBN ID (hist.): 12527

Metryki

16,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,889
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się