Istota dezynfekcji w przemyśle mięsnym.
Opis bibliograficzny
Istota dezynfekcji w przemyśle mięsnym. [AUT.] WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK, PIOTR ADAMCZUK, PAULA WRÓBLEWSKA, PAWEŁ SOBCZAK. Rzeźnik Pol. 2014 Nr 12 (185) s. 22-24, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2014 Nr 12 (185), s. 22-24
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 lipca 2015 07:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:23 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35331) wydawnictwo ciągłe #35331
PBN ID (hist.): 35331
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.