Izomery "trans" kwasów tłuszczowych w produktach paszowych i konsumpcyjnych. >&rft.epage=>&rft.language=pol.">
Opis bibliograficzny
Izomery "trans" kwasów tłuszczowych w produktach paszowych i konsumpcyjnych. [AUT.] STANISŁAW MATYKA. Pasze Przem. 2005 R. 14 nr 10 s. 5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Pasze Przemysłowe 2005 R. 14 nr 10, s. 5
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:13 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 14590) wydawnictwo ciągłe #14590
PBN ID (hist.): 14590
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.