Jadalne gatunki grzybów wyższych (Basidomycytes) jako surowiec do produkcji żywności funkcjonalnej.
Opis bibliograficzny
Jadalne gatunki grzybów wyższych (Basidomycytes) jako surowiec do produkcji żywności funkcjonalnej. [AUT.] JANUSZ KALBARCZYK. Bromatol. Chem. Toksykol. 2006 T. 39 Supl. s. 15-16.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2006 T. 39 Supl, s. 15-16
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 czerwca 2010 11:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:48 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23793) wydawnictwo ciągłe #23793
PBN ID (hist.): 23793
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.