Jaja kurze jako żywność funkcjonalna o korzystnym profilu tłuszczowym.
Opis bibliograficzny
Jaja kurze jako żywność funkcjonalna o korzystnym profilu tłuszczowym. [AUT.] JUSTYNA BATKOWSKA, WIOLETTA ZAŃKO, KAMIL DRABIK, ANGELIKA GRYTA. Wiad. Drobiarskie 2017 R.8 Nr 4 s. 15-18, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wiadomości Drobiarskie 2017 R.8 Nr 4, s. 15-18
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 lipca 2019 12:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 lipca 2019 12:47 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45619) wydawnictwo ciągłe #45619
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.