Jaja w tradycji, kulturze i historii (Eggs in tradition, culture and human’s history)
Opis bibliograficzny
Jaja w tradycji, kulturze i historii (Eggs in tradition, culture and human’s history). [AUT.] ADRIAN PLUTA, MONIKA ŚMIECH, KAROLINA DOBROSZ, NATALIA FLAK, JUSTYNA BATKOWSKA. W: Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak Poznań 2019, Młodzi Naukowcy, s. 62-66, bibliogr, 978-83-66139-99-2.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 51.00 |
---|---|
Rekord utworzony: | 15 maja 2019 10:45 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00642ad49b31cced97549
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66139-99-2
e-ISBN: 978-83-66392-00-7
BPP ID: (59, 45213) wydawnictwo zwarte #45213
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.