Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Jak stworzyć idealną solankę do peklowania mięs - solomierze.

Opis bibliograficzny

Jak stworzyć idealną solankę do peklowania mięs - solomierze. [AUT.] AGNIESZKA STAREK. Ogólnopol. Inf. Masar. 2020 nr 4 (296) s. 10-27, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Ogólnopolski Informator Masarski 2020 nr 4 (296), s. 10-27
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 sierpnia 2020 09:16
Ostatnia aktualizacja:31 sierpnia 2020 08:53

Identyfikatory

BPP ID: (46, 47156) wydawnictwo ciągłe #47156

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się