Jak ultradźwięki poprawiają jakość mięsa.
Opis bibliograficzny
Jak ultradźwięki poprawiają jakość mięsa. [AUT.] A. STAREK-WÓJCICKA, Z. KOBUS. Ogólnopol. Inf. Masar. 2022 nr 2 (318) s. 4-22, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ogólnopolski Informator Masarski 2022 nr 2 (318), s. 4-22
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 lutego 2022 09:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 maja 2022 11:09 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 49259) wydawnictwo ciągłe #49259
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.