Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Jakość i profil kwasów tłuszczowych mięsa perlicy mięsnych.

Opis bibliograficzny

Jakość i profil kwasów tłuszczowych mięsa perlicy mięsnych. [AUT.] KAMIL DRABIK, KINGA ROKICKA, MAŁGORZATA KARWOWSKA, KATARZYNA ARŁACZ, JUSTYNA BATKOWSKA. W: XVI Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : VI Konferencja Doktorantów, Lublin, 8 kwietnia 2019 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie 25. Lublin 2019, Wydaw. Uniwersytetu Przyrodniczego.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XVI Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : VI Konferencja Doktorantów, Lublin, 8 kwietnia 2019 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 25
Wydawca:
Wydaw. Uniwersytetu Przyrodniczego
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 maja 2019 12:29
Ostatnia aktualizacja:11 maja 2019 12:29

Identyfikatory

BPP ID: (59, 45176) wydawnictwo zwarte #45176

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się