Jakość jaj perliczych w aspekcie możliwości ich przechowywania.
Opis bibliograficzny
Jakość jaj perliczych w aspekcie możliwości ich przechowywania. [AUT.] YAROSLAVA LEWANDOWSKA, KAMIL DRABIK, DAMIAN SPUSTEK, KAROLINA WENGERSKA, JUSTYNA BATKOWSKA. Pol. Drobiar. 2021 nr 9 s. 57-63, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Polskie Drobiarstwo 2021 nr 9, s. 57-63
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 września 2021 14:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:09 |
Linki zewnętrzne
PBN
6141a46c2467f0746143d9c9
Strona WWW
https://polskie-drobiarstwo.pl/archiwum…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48618) wydawnictwo ciągłe #48618
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.