Jakość mięsa.
Opis bibliograficzny
Jakość mięsa. [AUT.] JOANNA BARŁOWSKA. Aktual. Akad. Rol. Lub. 2006 R. 10 Nr 4 (40) s. 19.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Aktualności Akademii Rolniczej w Lublinie 2006 R. 10 Nr 4 (40), s. 19
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 października 2024 13:39 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 października 2024 13:39 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 52044) wydawnictwo ciągłe #52044
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.